Over mij

Mijn naam is Mariëtte Bouterse. Ik ben een spontane en gedreven vrouw. Bijna geboren in een bouwmarkt ben ik tussen bouwmaterialen en hout opgegroeid.

Mijn verhaal

Op mijn 23 volgde ik mijn hart en ging in de bouw werken. Een ervaring die mij heel veel vakkennis en vakmanschap heeft opgeleverd.

Om die vakkennis te verfijnen, werk ik sinds een aantal jaar als meubelmaker en daarbij vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

Ik volgde daarnaast ook een studie aan het HMC (Hout- en Meubileringscollege) en kreeg als kroon op mijn eind werkstuk een nominatie door de Vak jury. Hier ben ik uiteraard ontzettend trots op. Het mooiste van alles is dat ik doe waar ik blij van wordt en dagelijks tussen het hout en gereedschappen te vinden ben.

Ik sta voor: Creativiteit, passie voor hout, oog voor detail en vakmanschap. Mijn passie voor hout is terug te zien in mijn maatwerk producten. Naast losstaande stukken zoals tafels, kasten en schalen bied ik ook inbouw oplossingen op maat. Ik denk graag mee in uw zoektocht naar het juiste meubelstuk.

Met ambachtelijke technieken, oude en moderne gereedschappen creëer ik perfect passende meubels voor uw huis, kantoor of winkel.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden of projecten waar ik aan heb gewerkt? Bekijk ze allemaal via de link  hieronder.

Maatwerk

Ik denk graag met u mee over een oplossing op maat.

Vakmanschap

Genomineerd door de vakjury HMC.

Passie voor hout

Ik sta voor creativiteit, passie voor hout en een oog voor detail.